Vlinderhondje - Monja

 

 Vlinderhondje Monja, mijn lieve schatje

Vlinderhondje Monja 1

Monja is een heel lief hondje, ze is zacht van karakter. Monja is een aanhankelijk hondje wat graag bij je is en  nog fijner vind om bij je op schoot of in je nek te mogen liggen. 

Monja komt uit Rusland, de fokker heeft haar naar het dichtstbijzijnde vliegveld over de grens gebracht en daar hebben we haar verder overgenomen. Ik vind het niet prettig als dieren alleen moeten reizen en dit was een prima oplossing.

Monja leert heel snel, ze is een hondje dat 'gentle' behandeld wil worden. 

Als je haar ziet lopen, is ze een echte vlinder zo kan ze dartelen in haar loopje. De vachtstructuur is fijn, deze structuur zie je niet zo vaak meer en menig keurmeester wijst mij op haar mooie vachtstructuur. 

 

monja tong    monja wind  IMG 3276

Wat een lange tong! Ze raakt gekruld haar neusje aan. Als je zou willen lukt zo'n foto nooit, en per toeval is ie zo mooi geworden.

Het is heel verdrietig dat Monja tijdens de puberprriode tweemaal een nare ervaring heeft opgedaan. Dat heeft ervoor gezorgd dat Monja eerst even vertrouwen on je moet krijgen. Zodra dat er is, is ze er helemaal voor je. Monja heeft een indrukwekkende stamboom, en helaas door de nare ervaringen lukt het niet goed om haar Frank en vrij in de Ri g te krijgen waardoor elke keurmeester mij op het hart druk te blijven oefenen omdat ze een tophond is. Ik heb besloten dat ik niet beslist een toptitel wil, Monja is gelukkig in en rond het huis, en we waren gestopt met showen voor haar vanwege de stress die dit haar geeft. Nadat Monja haar eerste nestje kreeg, is ze enorm gegroeid in zelfvertrouwen waardoor we af en toe weer een show hebben gelopen. Monja mag graag spelen en vooral met jou als baasje. Ze is echt mijn schatje.Vlinderhondje Monja vertikaal


Kupu Mulia.. omdat je dier je lief is..