Reu - Anak

In februari 2019 kwam deze lieve vlinderpup Anak onze roebel uitbreiden. Hij komt uit Letland. Meer over zijn stamboom en gezondheid vind u bij de andere artikelen over Anak.  

Anak is een bijzonder vriendelijk en zachtaardige hond. Hij is super graag bij zijn baasjes en is een speels en intelligente hond. Anak houdt ervan om aan de voeten te liggen. Hij loopt keurig mee aan het lijntje. 

Anak vindt vreemde mensen een beetje spannend, sommigen mensen vindt hij erg leuk, en andere onbekende honden vindt hij best moeilijk, ondanks heel veel training is dit gebleven. Anak vond onze roedel te moeilijk, met name Django gaf strijd. Tinke en Monja vindt hij weer prima. Anak woont daarom bij een ander baasje, want ruzie is ook niet leuk. 

Dit baasje heeft erg veel liefde voor Anak en haar andere hondje, een pupje wat bij ook bij ons vandaan gekomen is.  Af en toe komt Anak even terug.

Anak houdt zijn bakje met eten goed in de gaten en neemt de tijd om deze leeg te eten. Niks schrokken maar rustig en relaxt neemt hij hiervoor de tijd. Een beetje keiskeurig is hij ook, maar dat zijn veel meer vlinders. 

6C116F38 84BF 42FA AC55 08B15350FD8B    B0A0B032 66D2 4996 9E0B DCE0F3838877                                                                 

    IMG 5363


Kupu Mulia.. omdat je dier je lief is..