Reu - Anak

In februari 2019 kwam deze lieve vlinderpup Anak onze roebel uitbreiden. Hij komt uit Letland en we hopen in de toekomst met hem te kunnen gaan fokken. Meer over zijn stamboom en gezondheid vind u bij de andere artikelen over Anak.

Anak is een bijzonder vriendelijk en zachtaardige hond. Hij is super graag bij zijn baasjes en is een speels en intelligente hond. Anak houdt ervan om aan de voeten te liggen. Hij loopt keurig mee aan het lijntje. 

Anak vindt vreemde mensen een beetje spannend en andere onbekende honden nog een beetje moeilijk, maar dat mag nog als je zo jong bent. 

Elke dag gaat hij mee naar de basisschool en wordt dan enthousiast begroet door de kinderen in de klas of de ouders op het schoolplein. Anak geniet hiervan. 

Hij houdt zijn bakje met eten goed in de gaten en neemt de tijd om deze leeg te eten. Niks schrokken maar rustig en relaxt neemt hij hiervoor de tijd. 

6C116F38 84BF 42FA AC55 08B15350FD8B    B0A0B032 66D2 4996 9E0B DCE0F3838877                                                                 

 We zijn druk bezig met het leren zindelijk worden, en alleen kunnen zijn. Naast alle andere dingen die een pup nog mag leren. 


Kupu Mulia.. omdat je dier je lief is..