September 2016 Django is naast Nederlands Jeugdkampioen nu ook Nederlands Kampioen!

Hieronder vind u uitslagen, nieuws over onze puppies, testresultaten etc!


 

6-3-2016

Vandaag ben ik met Django naar de Martinihallen geweest in Groningen. De keurmeester dhr. A.Foss gaf Django de reserve CACIB. (reserve internationaal kampioenschapspunt) 

 

2 februari 2016

Monja en Django zijn beide bij dierenkliniek Emmeloord geweest voor de gezondstesten. Blij ben ik dat ik kan mededelen dat beide toppertjes vrij zijn van Patella Luxatie en ook dat de oogtesten dik in orde zijn.

 

September 2015

Monja en Django ondergaan beide een DNA test. Met vreugde kan ik vertellen dat beide vrij zijn van PRA 1, dit houdt in dat zij geen erfelijke genen hebben wat kan leiden tot vroege blindheid. 

 

5 juni 2015

Monja haalt vandaag een fantastisch score binnen. Onder de keurmeester E.Deutscher behaalde ze een Uitmuntend en werd ze reserve kampioen, een reserve CAC. Velen die haar gezien hadden in Goes op 4 en 5 april, vroegen of zij hetzelfde bange hondje was van toen. Ja, dat is ze, en ze gaat met sprongen vooruit!

20 april 2015

Vandaag hebben we het zware besluit moeten nemen om Noa eeuwige rust te gunnen. Ze kreeg plotselinge uitvalsverschijnselen. De dierenarts dacht aan een neurologisch probleem zoals bijvoorbeeld een tumor die op haar hersenen drukten. We zijn kapot van verdriet en het zal de nodige tijd duren voor we gewend zijn aan de stilte. Noa was mijn magneet, en nu is ze niet meer.

5 april 2015

Django haalt onder de keurmeester C.Cathcart een uitmuntend 1e plaatsing, een CAC (kampioenspunt) en wordt Best of Breed! Een super resultaat! 

Door deze uitslagen is Django nu Nederlands Jeugdkampioen geworden! En dat op de leeftijd van net een jaar oud! Super!

Monja haalt onder deze keurmeester een Veel belovend, 1e plaatsing en Beste Pup! 

Geweldige resultaten!

4 april 2015

Django haalt vandaag onder de keurmeester L.Heinische een reserve CAC, een reserve kampioenspunt. Wel een uitmuntende 1e plaatsing! 

Monja is deze week net gegrepen door een grote zwarte hond. Ze is doodsbang. Daarom haalt zij onder deze keurmeester een Belovend vanwege haar gedrag.

28 februari 2015

Django gaat met een handler naar de Martinidogshow. Hij haalt de score zg binnen onder de keurmeester L.de Ridder-Onghena.

8 februari 2015

We zijn heel blij met Django zijn superscore! Hij haalt zijn eerste kampioenspunt binnen! Met dank aan de keurmeester Oates uit Ierland. 

21 december 2014

De nieuwe baasjes van Asterix nemen nu Asterix definitief mee. Het is stil in huis geworden. Gelukkig weten we dat hij in een geweldig gezin terecht is gekomen!

3 december 2014

Monja van kennel Interwin uit Rusland komt onze roedel versterken.  

11 oktober 2014

Noa bevalt van een reutje. Ze is klein maar werpt met het grootste gemak haar kleintje. 

De nieuwe baasjes zijn al bekend en zij geven het reutje de naam Asterix. Axterix is 155 gram bij zijn geboorte. Moeder en zoon doen het voortreffelijk. Na een maand komt er een meisje van 9 jaar elke week puppyknuffelen. Asterix verovert natuurlijk alle harten van wie hier ook maar komt. 

4 oktober 2014

De vorige keer eiste ik ten onrechte de titel beste pup van de dag op. Toen was het beste baby. Maar vandaag werd Django Beste pup van de dag! Met dank aan breeder Sylvia van Zuiden.

Dank je wel Marit voor het maken van de foto. Django is bekaf en wil niet meer. Volgens mij is dat wel terug te zien op de foto;-)

django


13 september 2014 - Django beste baby!

Vandaag is Django beste baby geworden!
Clubmatch PPVN 13sept. 2014
Keurmeester: hr. Holger Hofmann (Dld)
Django beste baby


 


Kupu Mulia.. omdat je dier je lief is..